Verdens Energi Kort

Efterhånden som verden generelt bliver mere miljøvenlig - og der lægges internationalt pres på de nationer, der ikke tilpasser sig nye energistandarder - har 123Gardiner undersøgt de økologiske standarder for store nationer rundt om i verden: dem, der danner G20, sammenlignet Danmark til andre lande i vedvarende energi og CO2-emissioner. Er ren energi lige så vigtig for Danmark, som det er for dets jævnaldrende over hele kloden? Falder vi under forventningerne? Udforsk vores kort for at finde ud af det selv

123Gardiner- bliver grønne og termiske gardiner

Hos 123Gardiner har vi gjort en bevidst indsats for at sikre, at vores påvirkning reduceres så meget som muligt. Dette gavner ikke kun miljøet, men det kan også være omkostningseffektivt. Se vores "Turning Green"-erklæring her.

Til vores kunder tilbyder vi en bred vifte af termiske, energibesparende gardiner, der ikke kun hjælper med at regulere temperaturen i de varmere måneder, men reducerer mængden af energi, der slipper ud gennem vinduerne. De reducerer energitab og er derfor nemmere på lommen. Gennemse vores udvalg Her.