Shop efter Rummet

Gardiner gør mere end blot at pynte vinduer – de kan også øge privatlivets fred, forbedre luft kontrol og lys filtrering, regulere temperaturen i et rum og selvfølgelig sætte et personligt præg på dit opholdsrum. Uanset om du planlægger en forfriskende makeover eller dekorerer din første bolig, har vi skabt et overblik over vores persienner efter værelse. Det vil hjælpe dig med at vælge en perfekt pas form gardin til alle rum i dit hjem – bare klik nedenfor på det lokale, du ønsker.

Bathroom Blinds

Badeværelse Gardiner

Privatliv og fugtbestandighed er de vigtigste krav til badeværelses gardiner. PVC er ideelt og fås i rulle-, lamel- og træ look, mens rustfri aluminiums persienner giver stor lyskontrol og fleksibilitet.

Kitchen Blinds

Køkken Gardiner

Uanset om du vil lave et fedt statement med et lyst farve stænk ved hjælp af et rullegardin eller en blødere tilgang med en neutral persienner i ægte træ, finder du den rigtige rullegardin til dig her. Husk, at hvis persiennen sandsynligvis vil blive sprøjtet, skal du vælge en praktisk aftørrelig mulighed, såsom en PVC-stof eller imiteret træ.

Bedroom Blinds

Soveværelses Gardin

Mørklægnings gardiner i stof er det oplagte valg til en god nats søvn året rundt. Hvis du er leder efter både mørklægning og privatliv, fordoble dine stoffer og vælg et dobbelt rullegardin til tilføj et voile-lag til dit gardin.

Living Room Blinds

Opholdsrums Gardiner

Det er her luksus møder funktionalitet. Undgå blænding og skygge TV'et fra sollys med voile gardin, eller tilføj tekstur og termiske fordele til dit rum med mørklægnings gardiner, mulighederne er uendelige.

Children Blinds

Børneværelse Gardiner

Find et gardin, dine små vil elske. Fra mørklægnings gardiner til en god nats søvn, til sjov og farverige prints til børn i alle aldre! Alle vores gardiner er forsynet med børne sikkerheds funktioner som standard.

Conservatory Blinds

Udestue Gardiner

Solafskærmning, lysblokering og isolering er alle vigtige faktorer i dit valg af udestue gardiner, for ikke at nævne udseendet og følelsen! Hvis du installerer til UPvc-rammer, overvej vores specialist Perfect Fit 'ingen boring eller skrue' muligheder.

Dining Room Blinds

Spisestue Gardiner

Uanset om du tænker på moderne eller traditionel overdådighed, har vi helt sikkert netop den mulighed du leder efter i vores store udvalg af persienner og gardiner. Hvis du ikke kan vælge imellem blød liftgardin eller praktisk rullegardin så når ikke lag og har begge dele?

Office Blinds

Kontor Gardiner

Kontoret er måske stedet for at blive personlig og vælge noget fra væggen og udtrykke dig selv med en kontrast farve eller et fedt design. Hvis blænding er et problem på dine skærme, så gå efter en dobbeltvævs gardin eller en vippelig persienne eller lamelgardin.

Nursery Blinds

Børne Gardiner

Gardiner til at fuldende din børns vuggestue. Termiske solreflekterende gardiner vil hjælpe med at regulere rummets temperatur, mens mørklægnings gardiner hjælper med at eliminere skarpt sollys for en afslappende søvn.

Open your Dining Room

Åbn din Spisestue

Spisepladser åbne til haven, udstyret og flankeret med store glasdøre eller gulv til loft vinduer, betragtes i høj grad som stilfulde i øjeblikket. Panel gardiner, som glider væk fra en dør, der kan åbnes – el dække en væg helt – er også nyttige i dagslystimerne eller om aftenen.

Hvis din spisestue ikke kun er et formelt spiseområde, og i stedet er et familieområde til flere formål, vil du måske at bringe lysere, mere spændende farver ind til vinduerne. Dette kan oprettes ved at bruge primærfarvede romerske persienner, der holder en følelse af varme til uformel spisning, samtidig med give børns legeplads praktisk.

Find ud af mere

Ideas for the Bedroom

Idéer til soveværelset

Hvis du higer efter en god nats søvn, leder du sandsynligvis efter både et køligt, mørkt værelse om sommeren og et varmt og hyggeligt værelse i vinter månederne. Disse essentielle ingredienser kan fremstilles udelukkende vha persienner, eller i forbindelse med traditionelle gardiner og stofgardiner.

For at hjælpe med at holde et værelse køligt om sommeren er det mest effektive valg et rullegardin eller lodret rullegardin, f.eks disse kan begge have en reflekterende belægning syet ind i stoffets bagside, der arbejder for at reflektere varmen af sommersolen udadtil. I forbindelse med tilstrækkelig ventilation holder disse rummet køligt nok til få en god nattesøvn i de mere lune måneder.

Til sydvendte soveværelsesvinduer anbefaler vi, at persienner trækkes ned eller trækkes ind i løbet af dagen varmeste sommervejr. Dette er en af de mest effektive og billige måder at holde et rum køligt på. Om vinteren vil et lignende stof med solbagside hjælpe med at holde kulden ude og varmen inde, sparer derfor på energiomkostningerne.

At have muligheden for at gøre soveværelset mørkere er en top prioritet. Uanset om det er tidligt morgen sollys ind sommer, eller det der irriterende gadelys, som altid ser ud til at lyse stærkere, når du skal sove i vinter, kan du vælge det bedste mørklægningsgardin, der passer til dine behov.

Find ud af mere

The Modern Living Room

Den moderne stue

Et alternativ til gardiner, men som stadig bevarer en overdådig, luksuriøs tekstur, er lift gardiner ideelle valg. Traditionelle gardiner kan nogle gange være for omfangsrige, med – til en moderne stue – en for meget stof omkring et vindue.

Alligevel, hvis udseendet af bløde gardiner stadig er det, du leder efter, kan de stadig bruges til at beklæd vinduet, omend med stærkt reduceret omfang, ved at bruge dem som "Dumme gardiner" i forbindelse med persienner. Med dette får du alle fordelene, inklusive lys, privatliv og solkontrol.

Trægardiner er en stadig mere populær mulighed for stuer, der giver den elegance og stil, der er fortjent, og tillader dem, der stræber efter ensartethed på forsiden af deres ejendom, en elegant og respektabel finish.

I dag er mange stuer i boliger åbne. Panelgardiner, samt bruges til stort gulv til loftvinduer, kan bruges som praktiske rumdelere, der adskiller en spiseplads for at skabe en intim føler, i modsætning til det tilstødende opholdsrum.

Find ud af mere

Practical Bathroom
            Blinds

Praktiske gardiner til badeværelset

Af alle rum i huset fungerer persienner bedre her end traditionelle gardiner, når der er plads i vindueskarmen Pænheden af de fleste persienner er normalt den bedste løsning. Hvis dine badeværelses vinduer er UPVC kan du vælge en Perfect Fit gardin. Disse fås i passende stoffer, ligesom rullegardiner, persienner eller plisségardiner.

Find ud af mere