Hand Crafted Shutters

Om 123Gardiner

Velkommen til en verden af gardiner, hvor du finder markedets største gardinudvalg til de laveste priser. Med vores omfattende udvalg af gardiner tilbyder vi en skræddersyet løsning til enhver smag og indretningsstil. Fra elegante rullegardiner til tidløse klassiske stofgardiner og moderne persienner. Du kender måske ikke 123Gardiner, men du kender helt sikkert Gardin Lis A/S, som vi er en del af.

Hand Crafted Shutters
Made For You, Fitted By You!

Over 50 års erfaring

123Gardiner har lavet kvalitetsgardiner i over 50 år. Selvom vores forretning er vokset meget gennem årtier, er vores engagement i vores europæiske rødder fortsat lige så stærkt. Vi er i dag en del af Gardin Lis A/S.

De fleste af vores gardiner bliver i dag stadig lavet på vores fabrik af lokale håndværkere. Det betyder, at når du køber gardiner hos os, kan du være sikker på, at de er lavet med omhu og dygtighed.

Vi tror på kvaliteten af vores skræddersyede gardiner. Derfor tilbyder vi en udvidet 5-års garanti som standard på alle vores produkter, så du kan handle trygt.

Hand Crafted Shutters

Lavet hurtigt, Hurtigt leveret

Du ønsker ikke at vente flere uger på, at dine smukke gardiner dukker op! Derfor er vi hos 123Gardiner stolte af at være hurtige til at lave og hurtige til at levere, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder forsendelse på kort tid, hvor det er muligt på langt de fleste af vores gardiner, hvilket betyder, at de gardiner, du elsker, kan være hos dig på så kort tid som muligt! Hold øje med tusindvis af vores produkter.

Find ud af mere

Hand Crafted Shutters
Made For You, Fitted By You!

Kvalitetsgardiner til priser, som du har råd til

Vi mener, at vores kunder fortjener stilfulde kvalitets gardiner til overkommelige priser - det er derfor, vi gør alt, hvad vi kan for at holde standarden høj og prisen lav. Ved udelukkende at sælge online, og ved at sende dine gardiner direkte fra fabrikken, er vi i stand til at tilbyde dig de bedste gardiner til de laveste priser.

Har du fundet en bedre pris for det samme produkt? Så skriv til os og så matcher vi prisen.

Læs mere om prismatch

Hand Crafted Shutters