Spisestue Gardiner

Uanset om du er vært for et middagsselskab eller nyder et aftensmåltid med din familie, er spisestuen en væsentlig del af hjemmet. At vælge den rigtige gardin er afgørende for at opnå det rigtige niveau af privatliv, lysstyring og stil, der komplementerer din spisestueindretning. Fra budgetgardiner til luksuriøse gardiner, vores brede udvalg af gardiner og stofgardiner til spisestue kommer med livstidsgaranti..

Dining Room Curtains

Gardiner

Privatliv og fugtbestandighed er de vigtigste krav til badeværelsesgardiner. PVC er ideelt og fås i rulle-, vertikal- og træ look, mens rustfri aluminiums persienner giver stor lyskontrol og fleksibilitet.

Dining Room Roman Blinds

Liftgardiner

Uanset om du vil lave et fedt statement med et lyst farvestænk ved hjælp af et rullegardin eller en blødere tilgang med en neutral persienner i ægte træ, finder du det rigtige gardin her. Husk, at hvis persiennen sandsynligvis vil blive sprøjtet, skal du vælge en praktisk aftørrelig mulighed, såsom en PVC-stof eller træ look.

Dining Room Roller Blinds

Rullegardiner

Det er her luksus møder funktionalitet. Undgå blænding og skygge TV'et fra sollys med transperante gardiner, eller tilføj tekstur og termiske fordele til dit rum med mørklægningsgardiner, mulighederne er uendelige.

Dining Room Vertical Blinds

Lamelgardiner

Find en gardin, dine små vil elske. Fra mørklægnings gardiner til en god nats søvn, til sjov og farverige prints til børn i alle aldre Alle vores gardiner er forsynet med børnesikkerhedsfunktioner som standard.


What our customers say