Sådan installeres persienner

Det er hurtigt og nemt at montere din aluminiums persienne med vores trinvise vejledninger. Se vores video, få fat i dine værktøjer og følg instruktionerne nedenfor. Du bliver nødt til at levere dine egne skruer, da den nødvendige type varierer meget på de overflader, du fastgør til. Du skal bruge skruer, der passer til det materiale, du installerer i. Hvis du har brug for hjælp undervejs, så ring til os eller start en live chat med vores højtuddannede kundesupportteam.

Hvad du skal bruge

For at installere dine nye persienner skal du bruge nedenstående værktøjer.

Metal Tape Measure
Målebånd
Drill
Bor
Screwdriver
Skruetrækker
Pencil
Blyant

Beslutter, hvor beslagene skal monteres

Sørg for, at beslagene er placeret i en passende afstand fra vinduer, dørhåndtag eller andre forhindringer, så persiennen kan fungere problemfrit.

Monteringsvejledning

Step 1

Beslagspositionering

Hvis du monterer persiennen inde i lysningen, kan du loft montere beslagene til overliggeren eller væg montere beslagene til vinduesrammen.

Hvis du monterer persiennen uden for vindues lysnignen, skal du sørge for, at mål (C) i diagrammet ovenfor er det samme for at sikre en jævn vinduesdækning.

Step 2

Fastgørelse af beslag

Beslagene er universelle og kan bruges til at vende fast på væggen eller vinduet, eller loft montere i toppen af vindues lysningen.

Du skal sikre dig, at hvis du top montere persiennen, skal du installere beslagene langt nok væk fra vinduet for at undgå vindueshåndtagene.

Beslag kan ikke installeres inden for 10 cm fra enderne af persiennen på grund af hæve- og vippe mekanismerne.

Når beslagene er installeret, skal du åbne beslagenes dreje arme, så de vender mod dig.

Step 3

Indsættelse af hovedskinnen

Nu er beslagene monteret, tag din persienne og læg den op til beslaget, hold metal dreje armene åbne og pegende mod dig.

Step 4 - Valgfri

Hold nede Clips

Hold nede klip er valg frie. Brug to små skruer til at skrue nede-clipsen til vinduet eller væg-/vindues lysningen. Pop beslag stiftens ender ind i hullet i den nederste skinneende.

Step 5 - Valgfri

Sikkerheds Clips

Du skal installere sikkerheds klemmen så tæt på persiennens hoved liste som muligt og i alle tilfælde ikke mindre end 1500 mm fra gulvet.

Placer sikkerheds klemmen i den ønskede position på væggen og marker hullernes positioner med en blyant. Bor huller efter behov.

Step 6 - Valgfri

 

Brug de medfølgende skruer til at fastgøre sikkerheds klemmen til væggen i de for borede huller.

Step 7

Vikl snorene

Vikl snorene rundt om snore klamperne i et tal på 8. Når snorene er helt monteret , skal du sikre dig, at de sidder godt fast, så når snorene trækkes, frigøres ikke overskydende.

Step 8

Betjening

For at vippe persiennen skal du trække i den nødvendige vippe snor kvast for at vippe lamellerne til åben eller lukket position. Vip persiennen til vandret position, når du løfter eller hæver for at forlænge persiennens levetid.