Sådan montere du Dou Rullegardiner

Det er hurtigt og nemt at installere et Dou Rullegardin med vores trin for trin guide. Grib dine værktøjer og følg instruktionerne nedenfor. Hvis du har brug for hjælp undervejs, så ring til os eller start en live chat med vores højtuddannede kunde support team. Du bliver nødt til at levere dine egne skruer, da den nødvendige type varierer meget afhængigt af de overflader, du fastgør til. Du skal bruge skruer med en diameter på 4 mm, der passer til det materiale, du installerer i.

Hvad du skal bruge

For at installere dine nye persienner skal du bruge nedenstående værktøjer.

Metal Tape Measure
Målebånd
Drill
Bor
Screws
Skruer
Screwdriver
Skruetrækker
Brackets
Beslag
Pencil
Blyant

Beslutter, hvor beslagene skal monteres

Sørg for, at beslagene er placeret i passende afstand fra vinduer, dørhåndtag eller andre forhindringer for at tillade gardinet fungere jævnt.

Monteringsvejledning

Step 1

Beslags Position

Udenfor Lysningen

Hvis gardinet skal monteres uden for vinduet, skal du sørge for, at mål C er det samme. Følg instruktionerne for væg montage til beregning C (A-B)/2.

Inden i Lysningen

Til montering inde i lysningen skal du enten topfastgøre til overliggeren eller væg beslaget til vinduesrammen.

 

Indstillinger for beslag

Pak forsigtigt rullegardinet og dets tilhørende beslag ud. Kassette topmonterings beslagene leveres som standard med alle kassette rullegardiner, medmindre alternative beslag blev valgt under bestillingstidspunktet.

Step 2

Fastgørelse af beslagene

For en gardiner op til 1 meter bred skal du montere to beslag, der er monteret ca. 75 mm (3”) fra hver ende af gardinet (fig. 1). Nogen mellembeslag bør være jævnt fordelt mellem disse og som hovedregel:

Op til 1m = 2 Beslag
1m til 2m = 3 Beslag.
2m til 3m = 4 Beslag.
Over 3m = 5 Beslag.

 

Udløser flap

Beslagets udløserflap på beslaget skal vende mod bagsiden af gardinet.

Marker hullets positioner før boring og tilstopning om nødvendigt. Brug to skruer i hvert beslag for at sikre, at beslagene er niveau. Husk at give plads til, rydde eventuelle forhindringer, når de udsættes, f.eks. dør- eller vinduesgreb.

Step 3

Montering af kassetten

Når alle beslagene er på plads, placeres gardinet i beslagene.

Step 4

 

Med kassetten vippet væk fra, lokaliserer du den forreste læbe ind i beslaget og skub opad for at klikke kassetten ind i beslagets bagkant.

 

Sikring af sikkerhedsanordningen

Sikkerhedsanordningen skal installeres i den størst mulige afstand fra kontrolmekanismen for at forhindre, at den løkkede kæde bliver slap.

Placer sikkerhedsanordningen på væggen, og marker placeringen af de 2 skruehuller.

Bor huller med et passende bor. Placer enheden på plads, og sørg for, at kæden er helt stram.

Vedligeholdelse

Visuel kontrol

Dine nye gardiner er vedligeholdelsesfrie, men vi anbefaler, at der udføres regelmæssige visuelle kontroller for at sikre, at ingen komponenter er blevet beskadiget, hvilket kan resultere i betjeningsbesvær og/eller forårsage en sikkerhedsrisiko.

Hvis der er behov for vedligeholdelse, bedes du kontakte os med det samme.