Sådan monteres Dag og Nat Rullegardiner

Installation af et dobbelt rullegardin er hurtigt og nemt med vores vejledning. Grib dit værktøj og følg nedenstående instruktioner for nøjagtigt at passe og betjene din persienne. Du bliver nødt til at levere dine egne skruer, da den nødvendige type varierer meget afhængigt af de overflader, du fastgør til. Du skal bruge skruer, der passer til det materiale, du installerer i. Hvis du har brug for hjælp undervejs, så ring til os eller start en live chat med vores højtuddannede kundesupportteam.

Hvad du skal bruge

For at installere dine nye gardiner skal du bruge nedenstående værktøjer.

Metal Tape Measure
Målebånd
Drill
Bor
Screws
Skruer
Screwdriver
Skruetrækker
Brackets
Beslag
Pencil
Blyant

Beslut, hvor beslagene skal monteres

Sørg for, at beslagene er placeret i passende afstand fra vinduer, dørhåndtag eller andre forhindringer for at tillade gardinet fungere jævnt.

Monteringsvejledning

Step 1

Beslagspositionering

Udenfor Lysning

Hvis gardinet skal monteres uden for vinduet, skal du sørge for, at mål C er det samme. Følg instruktionerne for væg montage til beregning C (A-B)/2.

Inden i Lysningen

Til montering inde i Lysningen skal du enten top fastgøre til overliggeren eller væg fastgøre beslag til vinduesrammen.

 

Dobbelt Rullebeslag

Den forreste gardin er altid den øverste gardiner, den bagerste gardin er den nederste gardin. Sørg for, at beslagene er placeret som vist med buet kant til bunden

Step 2

Option 1: Top Montage

Hvis du fastgør beslaget til undersiden af vindueslysningen (B), skal du måle og markere afstanden (D), idet der tages højde for forhindringer som håndtag, der stikker ud i fordybningen. Hold hvert beslag på plads, og marker hullernes positioner. Bor et passende hul og monter hvert beslag med passende skruer. Sørg for, at fastgørelserne er egnede til den væg/overflade, som du monterer beslagene på.

 

Option 2: Væg Montage

Hvis du fastgør beslaget til forsiden af væggen eller vinduesrammen, skal du holde hvert beslag på plads og markere hullets positioner med en blyant. Bor et passende hul og monter hvert beslag med passende skruer. Sørg for, at fastgørelserne er egnede til den væg/overflade, som du monterer beslagene på.

 

Option 2: Side Montage

For en side montage skal du placere beslagene, så der er mulighed for forhindringer som håndtag stikke ind i fordybningsområdet. Hold hvert beslag på plads, og marker hullernes positioner. Monter hvert beslag med passende skruer. Sørg for, at fastgørelserne er egnede for den væg/overflade, som du monterer beslagene.

Step 3

Indsættelse af nederserullegardin

Monter den bageste (nederst) gardin først ved at placere den affjedrede ende i første, holde den fjedrende ende nedtrykt pasform kontrol ende ind beslag.

 

 

Hold fast i det fuldt opviklede gardin og indsæt stiften i beslaget som vist

 

Visuel kontrol

Med stiften nu på plads. Indsæt kontrolenden i det modsatte beslag ved at trykke på stiftenden. Træk derefter lodret ned, indtil kontrolenden klikker på plads.

Step 4

Indsættelse af top rullegardinet

Gentag processen for fronten (øverst) gardinet.

For at forhindre kæderne i at filtre sammen, skal du bruge kædeklemmen til at lede det øverste (forreste) gardinet væk fra den nederste gardinkæde.

Step 5

Sikkerhedsanordning

Hvis dit gardin er forsynet med en børnesikker kædeforbindelse, der er nem at bryde, er der ingen krav om at montere en ekstra børnesikring.

Hver sikkerhedsanordning skal installeres i den størst mulige afstand fra kontrolmekanisme for at forhindre, at den sløjfede kæde bliver slap.

Placer sikkerhedsanordningen på væggen og marker placeringen af skruehullerne.
Bor huller med et passende bor. Placer enheden på plads, og sørg for, at kæden er helt stram.

 

Montering af sikkerhedsanordningen

Skru sikkerhedsanordningen fast på væggen med passende befæstelser.

Yderligere support

Stofafløb

Diagram 1 nedenfor viser stoffet, der løber af fra gardinet i højre side.

 

 

For at korrigere afløbet skal du rulle stoffet ud, placere et 25 mm stykke klæbrig tape på røret (Diagram 2) i den modsatte ende af gardinet til afløbet. rul gardinet helt op. Gentag indtil stoffet ikke længere løber af.

Advarsel

Børnesikkerhed

Små børn kan blive kvalt af løkker i træksnore, kæder, bånd og indvendige snore, der driver produktet.

For at undgå kvælning og sammenfiltring skal ledninger opbevares utilgængeligt for små børn.

Snore kan blive viklet om et barns hals.

Flyt senge, tremmesenge og møbler væk fra vinduessnore. Bind ikke snore sammen. Sørg for, at snorene ikke snoer sig og danner en løkke.

Vedligeholdelse

Visuel kontrol

Dit nye rullegardin er vedligeholdelsesfri, men vi anbefaler, at der udføres regelmæssige visuelle kontroller for at sikre, at ingen komponenter er blevet beskadiget, hvilket kan resultere i betjeningsbesvær og/eller forårsage en sikkerhedsrisiko.

Hvis der er behov for vedligeholdelse, bedes du kontakte os med det samme.