Mål til Lamelgardin Strimler

Lamelgardiner er en overkommelig måde og nem måde at opfriske din vindues beklædning på. Hvis du har en eksisterende lameller, som du ønsker at udskifte, eller blot hoved listen, kan du bruge vores nyttige måleguide og video, for nemt og hurtigt at forynge dine lodrette persienner.

Sådan måles ved hjælp af eksisterende lameller

Hvis du har en eksisterende lamel, som du ønsker at udskifte, så kan du måle denne.

Step 1

Skinne Kompatibel

Først skal vi sikre, at din eksisterende skinne er kompatibel med vores lamelophæng.

Step 2

Mål Højden

Fjern bund vægten og mål det samlede fald fra op til kant af stof lamellen helt fra toppen til bunden, sørg for at stoffet er fladt uden folder.

Denne måling er den højde, du vil bestille.

Step 3

Mål Bredden

Mål nu bredden af lamellen, denne ville normalt være 89 mm, den mest almindelige størrelse langt og den størrelse, vi tilbyder de fleste af vores stoffer i.

Den anden tilgængelige størrelse, med færre stofmuligheder, er 127 mm.

Ved bestilling skal du sikre dig, at dit valgte stof har den korrekte bredde.

Sådan måler du uden eksisterende lameller

Hvis du ikke har en eksisterende lamel til rådighed, så kan du måle den ønskede størrelse ved dit vindue.

Step 1

Møl Højden

Med din skinne monteret, mål fra krogen og ned til det sted, hvor du ønsker, at din lamel skal slutte. Dette er din højde, du kan bestille.

Vi anbefaler, at lamellen skal afsluttes ca. 13 mm over enhver forhindring, såsom en dørtærskel eller radiator.

Step 2

Mål Bredden

Dernæst skal du bestemme, hvilken lamelbredde du har brug for, vi tilbyder et bredt udvalg af 89 mm brede stoffer og et mindre udvalg på 127 mm.

Træk gardiner helt hen over skinnens bredde, og sørg for, at krogene er helt udstrakte, og mål derefter afstanden mellem krogene. Afstanden vil være cirka 75 mm for 89 mm bredt stof og 115 mm for 127 mm stof.

Bemærk venligst, at dette kan variere med et par millimeter.

Step 3

Antal lameller

Beregn nu antallet af lameller du har brug for ved enten at tælle dine eksisterende eller antallet af kroge på din skinne. Du kan overveje at bestille et par reservedele i tilfælde af senere skader. Indtast det samlede antal på din ordre.

Til sidst skal du afgøre, om du har brug for nye bundvægte og kæder med dine lameller. Vi vil anbefale, at du bestiller nye, hvis dine eksisterende har stået ved vinduet i nogen tid, da de kan blive møre og misfarvede.