Door Blinds

Dør Gardiner

Uanset om du har brug for privatliv eller skygge til en terrassedør, fransk dør eller dobbeltdør, er et gardin en fantastisk mulighed for at give dig mere kontrol. Tag et kig på dine muligheder.

French Door

Fransk Dør

Du kan enten klæde hver dør individuelt eller hvis dørene åbner udad, overveje et gardin til dække hele åbningen, valget er dit. Se sortimentet.

Large
                    Patio and Sliding Door Blinds

Store terrassedørs Gardiner

Behold din værdifulde udsigt, og vælg lamelgardiner eller panelgardiner, der trækker til den ene side.

Skydedørs Gardiner

Skydedørs Gardiner

Sørg for privatlivets fred ved at installere lamelgardiner eller panelgardiner, som tilbyder fantastisk lysstyring. Rullegardiner er et andet godt valg for at give dine døre mulighed for at bevæge sig frit.

UPVC Door Blinds

UPVC Dør Gardiner

Vores udvalg af gardiner med perfekt pasform er en god mulighed for montering på uPVC-døre. De passer pænt ind i vinduesrummet i din dør, hvilket betyder, at der stadig er plads til at åbne og lukke døren. Perfekt pasform på gardiner fås i rulle-, plisse persienne og træ persienner.

French Doors

Foldedørs Gardiner

folde-døre kan være vanskelige, det første skridt er at beslutte, hvor du vil have persiennerne til at passe og kontroller derefter, at dørbetjeningen ikke bliver hæmmet på nogen måde. Tjek vores forslag ved ved at klikke nedenfor.

Clip & Fit Blinds

Clip & Fit gardiner er en slank, borefri mulighed for dine vinduer. Nem at installere, gardinet clipses direkte på vinduesrammen. Clip & Fit gardiner har ikke en fast Top- og bund-skinne, hvilket muliggør fremragende tilpasnings.

What our customers say