Brug for hjælp?

Hvis du ikke kan finde det du leder efter, så tag fat i os på vores live-chat, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Covid-19 meddelelse

123Gardiner er forpligtet til at køre som normalt, hvor det er muligt i overensstemmelse med gældende regeringsråd. Som med alle virksomheder ændrer tingene sig konstant, og vi vil altid holde dig opdateret, hvor det er muligt, med eventuelle ændringer. 

Alle vores blinde produktionslinjer er operationelle med social afstand på plads, tjek venligst hvert produkt for dets aktuelle leveringstid, da disse er produktafhængige og kan ændres. Hvis der er forsinkelser med din ordre, kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Alle produkter har en estimeret afsendelsesdato baseret på gældende retningslinjer fra regeringen og SSI og kan ændres. Vi arbejder med regler for social afstand på plads for at beskytte vores team. Du kan være sikker på, at vi vil fremstille og sende dem til dig så hurtigt som muligt. Alle i vores team arbejder med sociale afstandsforanstaltninger, og alle arbejder utroligt hårdt for at holde produktionen kørende så gnidningsfrit som muligt - vi har gjort dette i et stykke tid nu. Det betyder, at det globale forsendelsesnetværk nogle gange svigter os og forårsager forsinkelser uden for vores kontrol.

Vores kundeloyalitetsteam er stadig tilgængeligt via live chat, telefon og via e-mail dagligt mellem 9.00 og 17.00 og giver den samme gode kundeservice, som du ville forvente. 

Kurer og levering

Mens de kurerer, vi bruger, arbejder så hårdt som muligt for at få alle leverancer til dig inden for den angivne tidsramme, vær venlig at forstå, hvis der er uforudsete forsinkelser med chaufførerne, når alt kommer til alt, så er de derude dagligt og leverer for at hjælpe med at holde landet kørende . Vi ved også, at alle kurertjenester oplever forsinkelser ved deres leveringsdepoter. Dette er det samme på tværs af alle kurerer og for alle virksomheder. 

Pas på dig selv.