Betal senere

123Gardiner og Klarna - Gardiner nu. Betal senere.

Klarna og Discount Gardiner – Finansieringsmuligheder

Hvem er Klarna?

Vi har indgået et samarbejde med en betalingsudbyder ved navn Klarna for at give dig mulighed for at udsætte betalingen for dine gardiner uden ekstra omkostninger. Klarna blev grundlagt i 2005 i Stockholm, Sverige med det formål at gøre det nemmere for folk at handle online. Klarna er nu en af ​​Europas største banker og leverer betalingsløsninger til 60 millioner mennesker på tværs af 90.000 handlende i 14 lande.

 

Hvordan betaler man senere med Klarna i Danmark?

Klarna er en betalingsmetode, som lader dig købe dine gardineri dag og betale for dem senere. Du kan vælge at betale op til 30 dage senere eller opdele betalinger i mindre bidder. Vælg blot din mulighed ved kassen.

Betalinger vil derefter blive foretaget til Klarna via en konto oprettet hos dem. Discount Gardiner opkræver ikke nogen betalinger fra dig. For spørgsmål om Klarna-konto, kontakt venligst Klarna kundeservice her.

 

Jeg er en Dansk kunde og har ikke modtaget min Klarna-erklæring - hvad gør jeg?

Kontakt venligst Klarna kundeservice her og de vil være i stand til at hjælpe dig.

 

Jeg har annulleret min ordre - hvornår vil mine penge være tilgængelige?

Du modtager en opdateret version af din Klarna-faktura inden for 24 timer efter, at ordren er blevet annulleret.

Hvis du har spørgsmål om forlængelse af din faktura eller dit udtog, bedes du kontakte Klarna Kundeservice her. Discount Gardiner kan ikke forlænge din faktura.

 

Vigtig information

Er jeg berettiget?

Alle over 18 er berettiget til at ansøge. Succesen af ​​din ansøgning afhænger af dine økonomiske forhold og en fuld kreditsøgning. For at forbedre din ansøgnings chancer for succes skal du sørge for at indtaste fuldstændige og nøjagtige personlige oplysninger og få din ordre leveret til din registrerede fakturerings adresse.

Hvordan ansøger jeg?

Når du ansøger om rentefri kredit hos Klarna for første gang, bliver du bedt om at oplyse dit telefonnummer, e-mailadresse, fakturerings adresse og fødselsdato. Disse oplysninger opbevares sikkert af Klarna. Discount Gardiner har ikke adgang til dette. Hvis du bruger Klarna Del op igen, behøver du kun at acceptere din ordre og behøver ikke at give de samme personlige oplysninger igen.

Du er ansvarlig for, at de aftalte tilbagebetalinger sker til tiden og fuldt ud. Klarnas finansieringsmuligheder giver dig mulighed for at sprede dine betalinger over den aftalte tidsramme uden ekstra omkostninger – og hjælper dig med at få de gardiner, du ønsker, uden at skulle betale på forhånd.

Hvorfor får jeg ikke vist muligheden Betal senere?

Klarna er vores finansieringspartner, og beslutter i sidste ende kreditmulighederne. Du kan læse mere her

Hvorfor får jeg ikke vist Klarna Del op-indstillingen?

Klarna er vores finansieringspartner, og beslutter i sidste ende kreditmulighederne. Du kan læse mere her